Nog één keer slapen ...

17 mrt 2017 | Supporters

Nog één keer slapen en dan wordt Oostende een spookstad. Dan trekt een groot legioen van KVO-fans naar de Heizel voor de bekerfinale en Martin Heylen toont jullie alvast in onderstaand filmpje hoe onze 'Stad aan Zee' er dan zal uitzien. 

Maar wat moet jij nu allemaal nog weten voor morgen? Een overzicht:

  • Het fandorp opent om 16u00. Tot 19u15 zullen onze DJ's en artiesten jullie aan de voet van het Atomium op temperatuur brengen voor de wedstrijd. Vanaf parking C zal signalisatie jullie naar het fandorp leiden. 

  • Bekijk hier de volledige fanguide met alle praktische informatie betreffende het fandorp en het Koning Boudewijnstadion. 
  • Post berichten over de bekerfinale op social media met de hashtag #IedereenHeizelt en win leuke prijzen:
    Wil jij een grappige, ludieke, feestelijke, ... foto/video delen op Twitter/Instagram? Doe het dan met de hashtag #IedereenHeizelt en maak kans op één van onze fantastische verrassingspakketten ! Natuurlijk houden we jullie via onze social media kanalen de hele dag op de hoogte van alle nieuws.
  • Heb jij onze mobile app 'Iedereen KVO' nog niet gedownload? Doe dat dan zeker want je kunt er morgen exclusieve nieuwsjes  en beelden terugvinden én bovendien maak je kans op een spetterend VIP-pakket voor Play-off 1.
    Daarnaast geeft onze partner Holiday Suites via de app maar liefst 60 procent korting als we de beker winnen! Genoeg redenen dus om onze app te downloaden !
  • Als KVO de beker wint, dan trekken we met z'n allen naar de Versluys Arena en bouwen we een feestje zoals we dat nog nooit eerder gedaan hebben. Ook de spelersbus komt dan naar ons stadion met de cup! Maar.... zover zijn we nog lang niet... het verhaal van het vel van de beer, weet je wel?! 

En nu ... nog één keer slapen en morgen fris en monter opstaan voor wat nu al een historische dag is voor het Oostendse voetbal.

#IEDEREENHEIZELT