Nipte nederlaag voor beloften

23 apr 2019 | Sportief

Op Paasmaandag moesten de beloften op bezoek bij SV Zulte Waregem met de derde plaats als inzet. Jammer genoeg konden de jongens van Andy Vervenne en Jordi Lemiengre de goede lijn van de laatste weken niet doortrekken en gingen ze met 1-0 de boot in. Eigenlijk had een gelijkspel het meest logische resultaat geweest na een bijzonder zwakke partij voetbal. Was het de eerste warmte of lag de paasmaaltijd nog op de maag, we zullen het wellicht nooit weten maar KVO kon in de ganse eerste helft de thuisdoelman geen enkele keer bedreigen. De thuisploeg dreigde wel en (Oostendenaar) Jules Vanhaecke kreeg 2 goede mogelijkheden maar vond eerst doelman Dimitrios Tsigaros op zijn weg en plaatste later de bal naast de paal buiten. De thuisploeg scoorde toch 6 minuten voor de rust toen Jonas Taillieu een hoekschop kon binnen koppen (1-0).

Trainer Andy Vervenne voerde 3 wissels door aan de rust in de hoop het tij te kunnen keren. KVO kwam ook iets beter voor de dag dan in de eerst helft en Basiru Mbye (2 keer) en Marvin Dewaele kregen uitstekende kansen maar vonden steeds een prima keepende Yoran De Ketelaere op hun weg. De thuisploeg kon in de tweede helft geen kansen afdwingen maar pakte dus toch de zege en verstevigt zo de derde plaats.

KVO speelde met: Dimitrios Tsigaros, Dylan Wuyts, Hassan Özkan, Bryan Wuyts (46' Marvin Dewaele), Sami Djadi (62' Alain Lufira), Blerind Morina, Basiru Mbye, Logan Ndenbe, Vic Seurynck, Louis Gabriël (Albion Gashi) en Pie Bekili (46' Matteo Vancutsem).