"Nieuwe tribune meerwaarde voor iedereen"

Gisteren werd de nieuwe tribune ook aan de bewoners van de Leopold Van Tyghemlaan voorgesteld. Die reageerden, net als onze supporters, laaiend enthousiast.
“Wij zijn uitermate tevreden dat we vanaf het begin bij dit project worden betrokken,” klonk het unaniem op de bewonersvergadering.
“Door de goede vondst van de architect om het gelijkvloers deels onder de grond te vestigen, zal de tribune niet veel hoger zijn dan de huidige constructie. Bovendien zal er in het toekomstige project plaats zijn voor meer groen in de straat en het strakke, modernistische design is zeker een meerwaarde. Last but not least zullen de renovatiewerken op vrij korte termijn worden afgewerkt. De hinder in de straat zal dus tot een minimum beperkt blijven. We menen dan ook dat dit project een meerwaarde zal zijn voor iedereen, ook voor de niet-voetbalsupporters.”