Nieuwe fanshop krijgt stilaan vorm

De eerste nieuwe winkelrekken zijn geplaatst, de trappen naar de winkeldeur zijn vakkundig betegeld, het uitgebreide assortiment aan kleurrijke KVO-artikelen is binnen… de gloednieuwe fanshop van KV Oostende krijgt stilaan vorm. Zaterdag 21 november is het zover, dan zwaaien de deuren open voor het grote publiek met een feestelijke opening. De countdown is begonnen.

Woensdagavond heeft het commerciële team met man en macht de tijdelijke shop nog ontruimd. Donderdagochtend vroeg waren de interieurbouwers van Virtus al in de weer voor de plaatsing van het nieuwe shopmeubilair. Medewerkers van Decat Energy Technics trokken alle noodzakelijke leidingen voor internet, telefonie en ticketing. En buiten trotseerden de tuinaanleggers van Joost Backers de gutsende regen om ook de omgevingswerken op tijd af te werken, … bomen rooien, klinkers aanleggen, grondverlichting plaatsen, …  Hemel en aarde worden bewogen om de nieuwe KVO-fanshop zaterdagmiddag officieel te kunnen openen.

Tussen 13u en 19u zijn alle KVO-supporters hartelijk welkom voor een geanimeerde namiddag.

Programma:
  • Om 13u komen de spelers en trainers als eerste een kijkje nemen. Zij zullen graag handtekeningen uitdelen en met aanwezige fans op de foto gaan.
  • Om 14u30 knippen enkele belangrijke gasten samen met Sinterklaas het groen-rood-gele lint door.
  • Van 14u30 tot 16u30 ontvangt Sinterklaas alle aanwezige kinderen in de perszaal. Speelgoedfabrikant Banbao, Lipton Ice Tea, Lotus, Ice Mountain, Plopsaland, Symbio, AG Insurance en KVO zorgen voor een leuke goodiebag voor alle kinderen.

Doorlopend kan je genieten van:
- muziek
- pannenkoeken en allerlei dranken
- jeneverbar
- …

Nieuwe en exclusieve KVO-artikelen te koop in de fanshop
In de fanshop vind je vanaf zaterdag een hele waaier aan nieuwe artikelen die je –en dat is nieuw- helemaal kan personaliseren. Samen met Voetbalshop.be wil KV Oostende op deze manier aantonen dat élke fan deel uit maakt van het team!
GSM- & tablethoesjes, het warme Kama-pakket ( sjaal, handschoenen en muts), babyspullen én… de herfstkampioen-sjaal!


Ook al tickets voor de topmatchen te koop!
Op zaterdag 21 november kan je in de fanshop ook al terecht voor extra tickets voor de komende topwedstrijden in het Albertparkstadion (enkel tickets voor de staanplaatsen in de E-tribune).
Haast je, want voor de wedstrijden tegen Standard, Club Brugge en AA Gent zijn de tickets nu al schaars.

Tot zaterdag 21 november!