Nicolas Rajsel voor minstens 3 seizoenen bij KVO

22 mei 2017 | Sportief

De voorbije dagen gonsde het al van de geruchten, maar vanmiddag is het pas officieel geworden. Nicolas Rajsel komt over van Union St.-Gillis en ondertekende een contract bij KV Oostende voor drie seizoenen met een optie voor een extra jaar. Rajsel was bij Union de revelatie in Play-Off 2. De flankaanvaller/aanvallende middenvelder scoorde o.m. nog tegen Standard, Waasland Beveren en KV Mechelen. Straks doet hij hopelijk hetzelfde voor KVO. Welkom Nicolas!


Nicolas Rajsel stond al langer op het verlanglijstje van Sportief Directeur Luc Devroe. Beide partijen bereikten een tijdje geleden al een persoonlijke overeenkomst, maar pas vanmiddag kwam er een definitief akkoord tussen KV Oostende en Union St.-Gillis over de transfer van Sloveense Fransman.

Rajsel speelt al drie seizoenen voor de Brusselse club. Hij kreeg zijn jeugdopleiding bij Paris St.-Germain en kwam via het Sloveense NK Celje in 2014 naar ons land.

In de reguliere competitie (Proximus League) was hij dit seizoen goed voor 10 doelpunten, maar hij liet zich vooral opmerken door de schitterende start met Union in Play-Off 2.
Bij de Brusselaars was hij al van bij zijn aankomst één van de spelbepalende figuren, elk seizoen goed voor minstens 10 goals.

Ook Charleroi, KV Mechelen en STVV waren, volgens sommige media, sterk geïnteresseerd om de Fransman binnen te halen, maar Rajsel kiest dus voor een driejarige verblijf aan de kust.

Op 31 mei wordt Nicolas Rajsel 24 jaar.