Mathieu Cornet en Baptiste Schmisser verlaten KVO

27 dec 2015 | Sportief

Alle partijen hebben een akoord bereikt betreffende een transfer van aanvaller Mathieu Cornet naar tweedeklasser Antwerp. De overgang gaat in op 1 januari. 
Cornet werd in het tussenseizoen overgenomen van Virton waar hij regelmatig scoorde. Ook in de voorbereiding vond hij regelmatig de weg naar doel, maar in de competitie kwam hij niet verder dan een invalbeurt tegen Zulte-Waregem. We wensen Mathieu Cornet alvast veel succes toe bij het stamnummer één.

Ook over Baptiste Schmisser bereikte KVO een akkoord tot overgang met Antwerp. De verdediger moet wel nog een persoonlijk akkoord tekenen, maar dat zal normaal gezien eerstdaags gebeuren. 
Schmisser verzekerde zich alvast van een plekje in de geschiedenisboeken van KVO want in de kampioenenwedstrijd tegen Eupen kopte hij ons weireldploegsje naar eerste klasse. Zijn aandeel in die titel was trouwens vrij groot want als centrale verdediger scoorde Schmisser dat seizoen negen keer. 
Ook in eerste klasse verzamelde de Fransman nog heel wat minuten, maar dit seizoen kwam hij niet meer aan spelen toe. 
We wensen Baptiste alvast veel succes in zijn verdere carrière en willen hem oprecht bedanken voor zijn bijdrage aan het succes van KVO. Merci !

Schmisser hier naast Lukaku