Legrand/Bticino verlengt partnership bij KVO

07 sep 2017 | Sponsors

Als het een beetje moeilijk gaat, dan pas ken je je echte vrienden. En daar mag KV Oostende de LEGRAND GROUP BELGIUM / BTICINO bij rekenen. De producent van innovatieve elektrische en digitale systemen heeft zijn partnership in de Versluys Arena opnieuw verlengd tot 2020!

De Legrand Group Belgium/Bticino is al meer dan twee seizoenen aanwezig op de wedstrijden van KV Oostende, tot grote tevredenheid van alle partijen. Nu bevestigt het bedrijf zijn vertrouwen in de club, met een nieuw contract voor drie seizoenen als 50-tonner.

Rony De Pauw, Sr. Business Development Manager Legrand Group Belgium:
Dankzij ons partnership heeft Legrand/Bticino alle elektrische installaties verzorgd in de Versluys Arena, waardoor we letterlijk en figuurlijk KVO hebben helpen uitbouwen. Dan is het een krachtig signaal om ook in sportief iets moeilijkere tijden de samenwerking tussen de beide partijen te versterken. Bovendien blijft de aanpak van de KVO-directie ons charmeren. In de Versluys Arena kan je zaken doen met heel veel belangrijke partners. KV Oostende brengt de juiste mensen bij elkaar, met concrete return als gevolg. Zelfs op korte termijn, zo hebben we mogen ervaren. We hadden ook altijd gezegd dat we potentieel zagen in een langere, duurzame samenwerking.

Algemeen directeur Patrick Orlans van KV Oostende is trots op een grote partner zoals de Legrand Group Belgium: “Dit is een wereldspeler. Meer dan 36.000 medewerkers in méér dan 80 landen. Ze verdelen hun producten in 180 landen en hebben vorig seizoen een omzet gedraaid van bijna 5 miljard euro. In onze Versluys Arena hebben we zelf mogen ervaren dat ze kwalitatief werk leveren. Dus zij we bijzonder gelukkig om samen door te kunnen gaan.”

KV Oostende bedankt Legrand Group Belgium/ Bticino voor het vertrouwen en heet hen welkom aan boord bij de 50-tonners!

Lees méér info over de Legrand Group en hun Bticino-producten