Laatste 200 tickets vanaf donderdag in verkoop

11 mrt 2020 | Supporters

Nadat het bezoekersvak (1.500 plaatsen) uitverkocht was, heeft KVO, in samenspraak met Cercle, beslist om een tweede vak te openen (capaciteit 1.000). Daardoor zijn tickets dus nog steeds beschikbaar !

Update woensdag 11/3: In het tweede vak zijn al een 800-tal tickets verkocht. Dat betekent dat de laatste 200 tickets vanaf donderdag de deur uitgaan.
Op naar een tweede uitverkocht vak?

Let wel:
De Pro League communiceerde vandaag dat de wedstrijden mét publiek worden gespeeld, maar dat omwille van het coronavirus volgende maatregelen van kracht zijn:
(Hou er rekening mee dat de aanbeveling van de Nationale Veiligheidsraad op lokaal niveau wordt vertaald en afgedwongen door gouverneurs en burgemeesters. De kans bestaat dat in bepaalde provincies strengere maatregelen zullen afgekondigd worden dan in andere, gaf het kabinet van Minister De Crem aan.)


Hoe dan ook willen we ook dat de ambiance er al stevig inzit vóór de wedstrijd. Daarom organiseren we vanaf 16.30 u aan de voet van het Jan Breydel-stadion (Z1, waar normaal gezien de bezoekersparking is) een fandorp met drank-en eetstanden én een Desperados DJ-booth by Maes Pils. Wagens moeten parkeren op parking Z3 (vlak naast het fandorp).


Áls we ons verzekeren van het behoud organiseren we in de Versluys Arena ook nog een after party. Vanaf 20.30 u zwaaien de deuren van de Club 31 open en ook de spelers zakken dan nog af mét als toemaatje enkele gratis vaten bier. Duimen én supporteren maar !

Er zijn intussen ook supporters die acties op poten zetten. Zo zijn er zelfs fans die van Oostende naar Brugge zullen lopen. Interesse om mee te lopen? Kijk hier !

Z1 = Fandorp, Z3 = bezoekersparking voor wagens

ticketprijzen

Elke abonnee krijgt een gratis ticket om de match bij te wonen. Niet-abonnees betalen slechts de helft van de prijs (€ 10 ipv € 20   en -18j: € 5 ipv € 15).
Let wel: er worden geen reservaties aangenomen via mail of telefoon.

Openingstijden dienst Ticketing/Fanshop:

Maandag 14-17 u
Dinsdag 10-17 u
Woensdag 10-17 u
Donderdag 10-19 u
Vrijdag 10-17 u