KVO beloont jouw trouwe steun !

21 mrt 2019 | Supporters

Ben je trouwe KVO-abonnee? Geniet tijdens de Play-off wedstrijden in de Versluys Arena van onze ‘30 euro cashback’ en onze ‘abonnee actie’. 

  • Belofte maakt schuld. Zoals afgesproken krijgt de trouwe abonneehouder tijdens Play-off II 30 euro consumptiewaarde gestort op de cashless kaart. Wat moet je hiervoor doen? Kom tijdens jouw eerste bezoek aan de Versluys Arena naar één van de bars in het stadion. Leg de consumptiekaart op de betaalterminal en bij jouw eerste bestelling wordt de consumptiewaarde automatisch gestort op jouw kaart.
    Heb je toch problemen met jouw cashless kaart? Tijdens de thuiswedstrijden tegen Eupen en Beerschot-Wilrijk zal er een helpdesk zijn in onze New Club 31 (Bij Chaf). Kies jij voor een heerlijke wafel bij Tony’s Wafels, een lekker pakje friet bij Verkindere of een frisse Maes of Filou in Obi's Pub? Aan jou de keuze. Smakelijk en santé vanwege heel KVO.

    Elke abonnee krijgt € 30 consumptiewaarde terug gestort

  • Maar er is meer. Wil jij iemand meebrengen om kennis te laten maken met KVO? Dat kan. Elke abonnee krijgt via mail 2 vouchercodes, geldig voor een Play-off II wedstrijd naar keuze. Deze vouchers kun je dan inwisselen voor 2 wedstrijdtickets voor een Play-off II wedstrijd. Heb je tegen ten laatste volgende week vrijdag geen vouchercodes via mail ontvangen? Op vertoon van jouw abonnement kan je alsnog jouw persoonlijke vouchers komen ophalen in onze fanshop. Spread the word! Want er is nog altijd mor èèn an de zèè!

Heb jij géén abonnement, maar wil je toch de PO 2-wedstrijden bijwonen aan een voordelig tarief? Bestel dan hier jouw abonnement of kom langs in onze dienst Ticketing (Leopold Van Tyghemlaan 62, 8400 Oostende).

Heb jij wel al een abonnement en wil jij er volgend seizoen ook weer bij zijn in de Versluys Arena? Schrijf dan 15 april op in jouw agenda. Want dan gaat onze nieuwe abonnementencampagne voor het seizoen 2019-2020 van start. Stay tuned.