KVO - Anderlecht: veel te beleven vóór én tijdens de wedstrijd !

14 mrt 2019 | Supporters

KVO - Anderlecht, het is een wedstrijd waar we allemaal naar uit kijken. Zou het niet mooi zijn om op deze laatste speeldag onze eerste competitiezege tegen een topclub te behalen? Samen met de supportersfederatie Kustboys hebben we alvast verscheidene zaken in petto om er een geweldige sfeer van te maken. Een overzicht:

 • De Kustboys steken een groen-rood-gele tifo in elkaar: in de C-tribune worden 600 werplinten voorzien die worden gegooid als de spelers het veld betreden. 
 • Onze partner RHK zorgt voor 5.000 klappers, verdeeld over de verscheidene tribunes. 
 • De Oostendse muziekgroep Klein Komitee brengt vóór de wedstrijd op het veld hun meezinger 't Is mor èèn an de zèè'. Zeker op tijd aanwezig zijn in de tribune dus !

  Klein Komitee treedt op vóór de wedstrijd

 • Met Robbie D'Haese en Jelle Bataille spelen er op dit moment twee jeugdproducten mee in onze ploeg, maar ook de toekomst ziet er mooi uit. Onze U15 werd kampioen in hun reeks en ze worden vóór de aftrap gehuldigd door onze voorzitter Frank Dierckens. 

 • Onze betting partner Betfirst pakt uit met een unieke supportersactie: elke fan krijgt via een promocode gratis € 12 wedtegoed. Daarnaast geven ze een VIP-arrangement weg voor een wedstrijd naar keuze in Play-off 2. 
  Wat moet je hiervoor doen?
  1. Neem een foto met de Betmobile op het Maes Pils-plein.
  2. Post de foto op Instagram met #BFKVO
  3. Volg @betfirst op Instagram.
  4. Maak kans op het VIP-arrangement !

  we doen er dus alles aan om de sfeer erin te krijgen zondag. voor de rest is het aan jullie. Tooi jezelf in onze tricolore kleuren, breng vlaggen, sjaals, attributen, ... mee en maak er een helse sfeer van !