KV Oostende zamelt speelgoed in!

27 nov 2015 | Supporters

Sinds Sinterklaas de fanshop heeft geopend, afgelopen zaterdag, brachten al heel wat kinderen hun oud speelgoed binnen op KV Oostende. Zo zorgen we ervoor dat de Sint ook kan langsgaan bij kinderen die het moeilijker hebben. Ook Alysée en Chloë, de dochters van onze voorzitter, brachten al poppen, knuffels en andere speeltjes binnen. Waar wachten jullie nog op?

Heeft jouw dochter nog een pop met leuke kleertjes, waar ze eigenlijk niet graag meer mee speelt? Heb jij op zolder nog oude bakken playmobil of auto’s staan? Of is jouw zoon sommige oude playstation-spelletjes beu? En is het speelgoed nog van goeie kwaliteit?

Kom er dan vóór 4 december mee naar het Albertparkstadion!

Want KV Oostende en CKG Kapoentje willen er samen voor zorgen dat Sinterklaas bij ALLE kinderen kan langs gaan.
Daarom organiseert de club een speelgoedinzameling in het Albertparkstadion!

CKG Kapoentje is een sociale organisatie uit Oostende die op verschillende manieren hulp biedt aan kinderen en ouders die het om verschillende redenen moeilijk hebben in onze complexe samenleving. De organisatie is actief van Blankenberge tot De Panne en in de gemeentes Veurne, Gistel, Oudenburg en Ichtegem.

Waarom helpt KV Oostende mee?
Elk jaar merken de medewerkers van CKG Kapoentje dat het voor ouders niet evident is om kwaliteitsvol speelgoed aan te schaffen voor hun kinderen.
En dus wil KVO hen helpen om kinderen een betoverend sinterklaasfeest te geven!

Wat kan jij doen?
Breng het speelgoed tussen NU en 4 december binnen in de Fanshop/dienst Ticketing!
Wie speelgoed binnenbrengt, vult een wedstrijdformulier in en maakt kans op 1 van de 3 gratis duo-tickets voor een thuiswedstrijd van KV Oostende.

Help mee om elk kind een Sinterklaascadeau te geven!