KV Oostende - Eupen: Ben jij er zaterdag ook bij?

13 feb 2019 | Supporters

Het is money time! Komende zaterdag 16 februari speelt KV Oostende in de Versluys Arena een superbelangrijke thuiswedstrijd tegen KAS Eupen. Met het oog op een verzekerde plaats in play-off 2 staan er drie gouden punten op het spel. Aftrap van deze nieuwe ‘match van het jaar’ is om 20u00.

Na het gelijkspel op het veld van Charleroi zijn de jongens van Gert Verheyen op zoek naar winst tegen de Oostkantonners. In een sfeervolle Versluys Arena rekenen we op onze Kustboys om de ploeg naar die noodzakelijke overwinning te schreeuwen.

Zorg jij mee voor de ambiance én sfeer?

Kom dan massaal afgezakt naar de Versluys Arena en neem vroeg plaats in de tribunes. Net zoals voor de bekerwedstrijd tegen AA Gent willen we met sfeeracties onze jongens een extra duwtje in de rug geven. Om 19u30 al verwachten we de KVO-fans in de C- én D-tribune voor supportersgezangen en een nieuwe DJ-set van DJ Jonah. De muziek-en lichtshow én onze fans moeten de spelers opzwepen tijdens de warming-up.  

Coach Gert Verheyen onderstreept het belang van deze wedstrijd en kijkt alvast uit naar de ontvangst door het thuispubliek.  

“We beseffen dat we zaterdag de drie punten thuis moeten houden. Daarom rekenen we op de massale steun van onze supporters. Als fan sta je daar misschien niet genoeg bij stil, maar mijn spelers voelen die vibe waar onze fans voor zorgen. Nadat de ontgoocheling van de uitschakeling tegen AA Gent was verwerkt, spraken de spelers tijdens de week wel nog over de sfeer voor en tijdens die wedstrijd. Ik wil iedereen oproepen om opnieuw voor zo’n extra boost te zorgen. Zaterdag strijden we allemaal samen voor de overwinning”.

Actie voor inwoners Bredene

Afgelopen week belandde een speciaal KVO-krantje in de brievenbus bij de inwoners van Bredene. Zij kunnen via een speciale voucher éénmalig een wedstrijdticket kopen voor 6 euro. Bredenaars kunnen nog altijd deelnemen aan de actie en de match van zaterdag bijwonen.

Kom jij ons wèreldploesje ook aanmoedigen? Bestel dan zeker jouw ticket(s) online . Daarnaast is de dienst ticketing (Leopold Van Tyghemlaan 62, 8400 Oostende) elke werkdag open van 10u00 tot 17u00.

En er is nog méér. Ben je benieuwd? Hou onze onze website en social media zeker in de gaten de volgende dagen. Stay tuned, tot zaterdag.