Jupiler Pro League - speeldag 22: KV Oostende - Waasland Beveren 0 - 1

In een aardig volgelopen Versluys Arena begon Waasland Beveren met een schot van Kobayashi dat net naast zoefde. Na balverlies op het Oostends middenveld konden de bezoekers snel omschakelen, met een doelpunt van Milosevic tot gevolg (0-1). Diezelfde Milosevic kreeg wat later de kans om de score te verdubbelen maar hij trapte wild over. De thuisploeg reageerde op het kwartier met een vrijetrap van Vandendriessche, dat door de bezoekende goalie over zijn doel werd getikt. Op het halfuur kopte Faes in de handen van de bezoekende doelman en had Pirard geen problemen met een afgeweken schot van Vandendriessche. Net voor de rust had Ondoa heel wat last met een hard schot van Badibanga.

De thuisploeg begon gretig aan de tweede helft met een afgekeurd doelpunt van Sakala. De thuisploeg voerde de forcing met een ondermeer een schot van Sakala dat voorlangs ging. Vandendriessche kreeg de kans op de gelijkmaker maar trapte naast. Ondanks de Oostendse druk kwam de gelijkmaker er niet meer, waardoor 3 kostbare punten verloren gingen.

Doelpunten:

4' 0-1 Milosevc

Gele kaarten:

68' Hjulsager, 90' Pirard

Scheidsrechter:

Dhr. Bram Van Driessche

Opstelling KV Oostende:

Ondoa, Bataille, Faes, Milovic, Skulason, Palaversa, Vandendriessche (89' Jonckheere), Boonen (64' Hjulsager) Sakala, Akpala (73' Guri); Sylla

Dutoit, Jonckheere, Ndenbe, Hjulsager, Neto, Güri, Tanghe, Capon

Opstelling Waasland-Beveren:

Pirard, Wiegel, Bizamana (83' Dierickx), Kobayashi, Badibanga, Koita (70' Piotrowski), Vukcevic, Caufriez, Vukotic, Schryvers, Milosevic (91' Sula)

Jackers, Agyepong, Gamboa, Piotrowski, Verreth, Dierickx, Sula

Auteur:

Walter