Hou deze week uw brievenbus in het oog

04 feb 2019 | Supporters

Na een bijzonder zware week, fysiek en mentaal, met de drie ‘zwaarste’ thuiswedstrijden van het seizoen in amper 7 dagen, is het even tijd om te bekomen en te herstellen. Zowel voor spelers, trainers als voor de fans.

De voorbije twee weken trainde of speelde de groep dagelijks. De nipte nederlagen tegen Club en Antwerp - waarbij we telkens toch iets meer verdienden-  én vooral de bekeruitschakeling lieten hun sporen na. Logisch dat coach Gert Verheyen even de riem lost en iedereen een moment gunt om het hoofd vrij te maken.
Maar vanaf morgen (dinsdag) vliegt de groep er weer in om de wedstrijd tegen Charleroi voor te bereiden, want verkijk je er niet op… iedereen wil uiteraard zo snel mogelijk mathematische zekerheid over het behoud. Een hele last zou dan van de schouders kunnen vallen. Stel je voor dat winst in Charleroi én thuis tegen Eupen ons de nodige ademruimte zou geven!

Dus hopen we dat elke fan zeker tegen Eupen naar de Versluys Arena komt om KVO te steunen in die -misschien wel- cruciale wedstrijd. Wij doen er in elk geval opnieuw alles aan om voor een ‘cupsfeer’ te zorgen.

Hou jullie brievenbus in de gaten, supporters!

We hoopten dat we onze supporters in een betere sfeer (bekerfinale én ‘gered’) een leuke, kleine attentie namens de club zouden kunnen toesturen. Maar desondanks rekenen we erop dat deze geste bij de fans toch in goeie aarde valt.

Waarover hebben we het?
Misschien zag u de voorbije wedstrijden ook een aantal vragen op de LED-boarding verschijnen.
Wat leerde Wout Faes van de Oude Grieken? Welke speler voetbalde ooit samen met Neymar?

Wel, het antwoord valt deze week in uw bus. In de loop van deze week krijgt elke abonnementhouder het KVO-Jaarboek toegestuurd. Het is een lijvig magazine van bijna 200 pagina’s vol unieke interviews, mooie foto’s en informatie over KV Oostende. Helemaal gratis voor onze trouwe fan.

Op de cover prijkt een mooi kunstwerk van FootballHeroes (Dominique Lobbestael), waar -ok, toegegeven- ook nog Bjelica in verwerkt zit, maar dit werk dateert ook van het begin van dit seizoen. Voor de rest alleen maar actuele gesprekken met spelers, directie en hier en daar ook medewerkers van de club.

Het zou fijn zijn als dit stevige werk jullie toch een beetje kan boeien!

Veel leesplezier en misschien kan je de foto’s door de spelers laten signeren.