Honderden enthousiaste jonge KVO-fans voor Sint in Versluys Arena

04 dec 2017 | Supporters

Gisteren geen voetbal in de Versluys Arena, maar wel hoog bezoek uit Spanje. Honderden kinderen en hun ouders genoten van een unieke KVO-Sinterklaasshow, proefden van heerlijke wafels en pannenkoeken en gingen naar huis met een goodiebag en enkele handtekeningen van Brecht Capon, David Rozehnal en Sebastien Siani.

De spanning was te snijden in de Versluys Arena. Niet voor een nieuwe thuiswedstrijd van KV Oostende, maar wel voor de komst van Sinterklaas. Vanaf 13u30 keken de kinderen vol ongeduld uit naar de Blijde Intrede van de Sint en zijn Pieten. In afwachting van de aankomst, sprongen ze de longen uit hun lijf op het springkasteel van Holiday Suites, ze vergaapten zich aan het speelgoed van Banbao, zongen liedjes, proefden van het vele lekkers én ze konden op de foto met enkele KVO-Spelers.

Brecht Capon, David Rozehnal en Sebastien Siani brachten hun kinderen mee en ook enkele leden van de technische en medische staf waren naar de Versluys Arena afgezakt.

Plots kwam er een telefoontje van Hoofdpiet. De Sint en zijn gevolg zaten bij... de handbalclub van Westende, een foutje van Klunspiet, die alles verkeerd had genoteerd.
Toen de Sint uiteindelijk rond 15u arriveerde, kon het feest helemaal beginnen.

De Zwarte Pieten zorgden voor een geanimeerde show, de kinderen en hun ouders genoten ervan.
Ze brachten zelfs een originele versie van ‘Couckenbak’ en vierden samen de verjaardag van Klunspiet, die een uitrusting van KVO cadeau kreeg.
Elk kind kon bij de Sint passeren. Alle foto’s verschijnen later deze week op deze pagina.
Moe, maar dolgelukkig kon iedereen rond 17u30 naar huis…. En nu wachten of de Sint thuis nog eens passeert.
Hij wenste bij zijn afscheid alle spelers van KVO nog veel overwinningen.