Heel wat te beleven zondag !

11 okt 2017 | Supporters

Zondag staat dé derby KVO - Club Brugge op het programma. De Versluys Arena is al een tijdje volledig uitverkocht voor deze wedstrijd, maar voor de meer dan 8.000 toeschouwers zal er óók naast het veld heel wat te beleven zijn.

Vóór de wedstrijd

Shirtsponsor Accent Interim lanceert zijn nieuwe logo en zorgt al vóór de wedstrijd voor de nodige animatie. In de Vantyghemlaan kun je ter hoogte van de fanshop jouw eigen voetbaltalenten testen met de draaiende Accent-bal. Waan je even Franck Berrier of Knowledge Musona en krul de bal in de voorziene gaten.
Let wel: vóór de wedstrijd is het niet mogelijk om iets te drinken in de benedenverdieping van de Kama Lounge. Tijdens de rust en na de wedstrijd kan dit wél weer. 

Scoor dankzij Accent Interim 
Als de spelers het veld betreden, moeten we de Versluys Arena dan weer doen kolken als nooit tevoren. Onze partners
Woonboulevard en Depora helpen alvast een handje.
In de hoofdtribune zal Woonboulevard klappers voorzien om de Versluys Arena te laten daveren op zijn grondvesten. En niet alleen het voorspelde zonnetje zal ervoor zorgen dat de zomer weer even in het land is, ook de strandballen en partypoppers van Depora zullen voor een vakantiesfeertje zorgen dat alleen in Oostende mogelijk is. 
Als de spelers het veld betreden, moet het knallen in de Versluys Arena !

Laat de Versluys Arena knallen met de Depora - partypoppers !
Let wel: we vragen om zeker geen ballen of klappers op het veld te gooien. De nieuwe regelgeving van de Pro League zegt dat als een wedstrijd wordt stopgezet na incidenten met een supportersgroep, dat desbetreffende club de wedstrijd verliest met forfaitcijfers. 

Tijdens de rust
Tijdens de rust geven we de supporters dan weer de kans om te scoren. Deze keer niet met de voeten, maar met de hersencellen. We vuren vijf vragen over KVO, Oostende én voetbal af op drie supporters en de winnaar wint een mooie KVO-prijs. 
Wil jij deelnemen aan deze 'Half Time Trivia Time'? Mail dan snel jouw voornaam, naam en geboortedatum naar communicatie@kvo.be en misschien word jij wel uitgekozen om jouw kennis tentoon te spreiden. 

Ná de wedstrijd
Na de match kunnen we hopelijk onze eerste thuiszege van het seizoen vieren. Jullie zijn alvast welkom in de Filou Bierstraat, Maes Pils-plein, New Club 31 en de benedenverdieping van de Kama Lounge om na te kaarten over de wedstrijd. Via onze mobile app kun je trouwens jouw dranksaldo raadplegen én kun je weer stemmen voor jouw 'Man van de match'. Per thuisdoelpunt geeft Holiday Suites ook weer tien procent korting op een reis.
Vergeet zeker ook niet om jouw exemplaar van ons Pictures-magazine mee te nemen. Zoek jezelf op één van de foto's en lees meer over de jeugdjaren van nieuwkomers Mike Vanhamel, Aleksandar Bjelica en Zinho Gano. We kunnen alvast verklappen dat Vanhamel eerder al schitterde op de Oostendse grasmat. 

Neem ons nieuwe Pictures-magazine mee naar huis

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot zondag in een kolkende Versluys Arena !