Gratis spaghetti, DJ en goedkope Desperados !

10 aug 2018 | Supporters

De eerste Maes Music Summer Pop-up was een groot succes en voor de tweede editie hebben we ook weer veel in petto voor jullie:

12.00 - 13.00 u: Gratis Spaghetti van Sebastien Dewaele
Onze deuren zwaaien één uur vroeger open dan gewoonlijk want niemand minder dan Sebastien Dewaele maakt spaghetti (of is het spughetti?) op het Maes Pils-plein. Hij beloofde om spaghetti te maken als jullie tegen Moeskroen vijf keer 'wieder en e wèreldploegsje' zongen. Vermits die uitdaging met verve geslaagd is, komt Seba nu zijn belofte na. 
Kom dus om 12u al naar het Maes Pils-plein en daar serveert Seba voor alle supporters gratis spaghetti (zolang de voorraad strekt). 

Sebastien Dewaele trakteert op spaghetti
13.00 u: Opening Obi's Pub
Hij draaide al even proef, maar nu komt hij 'vast' in dienst: niemand minder dan ex-speler en Oostends icoon Tony Obi wordt jullie barman in de Kama Lounge, dat officieel wordt hernoemd in Obi's Pub. Een vriendelijke bediening, inclusief sappige Brits-Oostendse wedstrijdanalyses. Bekijk hier alvast zijn voorbeschouwing op de opening. 
13.00 - 14.15 u: DJ Greg Dela draait plaatjes
Nadat DJonah tegen Moeskroen het publiek opwarmde, is het nu de beurt aan DJ Greg Dela. Greg is een echte Oostendenaar en draaide eerder al plaatjes in onder andere Krush Club en op Ostend Beach Festival. Hij kijkt er alvast naar uit !

12.00 - sluiting: Desperados aan € 1,50 ipv € 3,50
Maes biedt de hele wedstrijddag Desperados aan € 1,50 ipv € 3,50. Dat betekent een korting van twee euro ! 
Let wel:
enkel in Obi's Pub en zolang de voorraad strekt.

Bekijk hier Sebastien Dewaele zijn vooruitblik op het maken van zijn 'spu- ehm- aghetti' ! 

DJ Greg Dela en Tony Obi in 'Obi's Pub'