Gano en Ôzkan naar Vogelzang Oostende

05 okt 2017 | Supporters

Na twee zware trainingsdagen op de Schorre had trainer Adnan Custovic vandaag een recuperatiedag voorzien voor zijn beperkte spelersgroep. Met een 15-tal spelers werd in de zaal getraind en in de fitness werkten de spelers op blessurepreventie en core-stabiliteit. Deze namiddag kreeg de groep vrij, maar Hasan Özkan en Zinho Gano maakten nog een veertigtal kinderen blij.

Zoals elke maand trok Diego Rosseel van de KVO-Community met twee spelers naar een school in het kader van het “back to school” project. Deze keer waren Hasan Özkan en Zinho Gano van de partij om een bezoek te brengen aan het 5de en 6de leerjaar van basisschool de Vogelzang.

De aanwezigen kregen eerst uitleg over de werking van KV Oostende. Vervolgens stelden de spelers zichzelf voor aan de klas en leerden ze meer over het leven als profvoetballer. Dit alles deden ze met een knipoog naar beweging en gezonde voeding. De leerlingen kregen ook nog de kans om al hun vragen te stelen aan de spelers. Afsluiten deden ze met een sport moment. Team Özkan haalde het nipt van team Gano.

Maar het belangrijkste was, dat iedereen razend enthousiast was!