Franck Berrier naar KV Mechelen

08 jun 2018 | Sportief

Franck Berrier verlaat KVO en trekt naar KV Mechelen, waar hij vanavond officieel werd voorgesteld. Berrier speelde sinds augustus 2013 bij KVO en vindt nu een nieuwe uitdaging bij 'Malinwa'. Hij moet de 'Kakkers' helpen om opnieuw te promoveren naar eerste klasse. Bedankt voor de voorbije vijf seizoenen en veel succes Franck !

Eind augustus 2013 kwam Berrier over van Zulte Waregem. Samen met andere nieuwkomers als Fernando Canesin, Jordan Lukaku en Jonathan Wilmet moest hij promovendus KVO behoeden voor de degradatie. KVO speelde dat seizoen uiteindelijk de finale van Play-off 2. De seizoenen erop toonde Berrier meermaals staaltjes van zijn technisch vernuft, vooral in de topwedstrijden tegen Anderlecht en Standard. Hij speelde met KVO twee keer Play-off 1 en de bekerfinale. Zijn persoonlijk hoogtepunt was wellicht de dubbele confrontatie tegen zijn favoriete club Marseille.
Afgelopen seizoen verliep, net zoals voor heel KVO, woelig. Berrier belandde in de B-kern en na zijn terugkeer naar de A-kern kwam hij nog maar moeilijk in de ploeg. Zijn laatste wedstrijd voor KVO speelde hij tegen Antwerp in Play-off 2.

Bedankt voor de voorbije vijf seizoenen en veel succes Franck.