Ford Unicars schakelt versnelling hoger en trakteert op tickets voor KVO – Moeskroen

06 nov 2019 | Supporters

Hoera! Ford Unicars blaast 50 kaarsjes uit én is al meer dan 15 jaar trouwe partner van KV Oostende. Daarom schakelt het bedrijf van zaakvoerder Carlo Durie een versnelling hoger en geeft het gratis duo-tickets weg voor de wedstrijd van zaterdag tegen Moeskroen.

“Dinsdagavond waren we gastheer voor het supporterspraatcafé en daar merkte ik meer dan ooit dat KVO lééft," aldus zaakvoerder Carlo Durie. "De moeilijke sportieve en financiële situatie van de club zorgt enerzijds voor oprechte bezorgdheid bij de fans, maar nog méér voor een onderlinge verbondenheid. KVO toonde nog maar eens dat het vooral een warme, familiale club is die een meerwaarde biedt in onze stad. Daarom besloten we bij Unicars om onze duit in het zakje te doen voor de belangrijke thuiswedstrijd van zaterdag tegen Moeskroen. Naar aanleiding van onze vijftigste verjaardag én 15 jaar samenwerking met KVO geven wij gratis duo-tickets weg aan alle KVO-abonnees. Hiermee mikken we op een vol gepropte Versluys Arena en een kolkende sfeer.”

Geïnteresseerd? Duw dan je gaspedaal in (ook niet té snel) en rep je naar één van onderstaande showrooms. Op vertoon van jouw abonnement, ontvang jij jouw gratis duo-ticket voor KVO - Moeskroen.

- Ford Unicars Oostende - Torhoutsesteenweg 710
- Ford Unicars Diksmuide – Esenweg 72

Ford Unicars en KV Oostende, al meer dan 15 jaar een ‘winning race’ !

Let wel: zolang de voorraad strekt en t/m zaterdag 12 u.