Fitte spelerskern, morgen vrije verkoop bekerwedstrijd

05 dec 2017 | Sportief

De spelers hadden er na een drukke periode met een midweekwedstrijd twee vrije dagen opzitten en werden deze morgen weer op de Schorre verwacht. Ook voor Adnan Custovic was het weer even wennen aan de Belgische winterkou want hij maakte van de vrije dagen gebruik om de Spaanse stageplaats van naderbij te bekijken. 
"Volgende week hebben we met de bekerwedstrijd opnieuw een midweekmatch dus de spelers konden die twee vrije dagen goed gebruiken," aldus Custovic. "Zelf ben ik inderdaad samen met teammanager Rik Coucke naar Spanje getrokken om de praktische zaken rond de winterstage te bespreken. Het is de bedoeling dat we ons daar klaarstomen voor het slot van de competitie."
Maar eerst wacht KVO natuurlijk nog een belangrijke decembermaand, te beginnen zaterdag tegen KV Mechelen én dinsdag tegen Standard. Voor die bekerwedstrijd start woensdag trouwens de vrije verkoop. Ook online kunnen KVO-abonnees dan hun tickets aankopen.
Het ziet er trouwens naar uit dat Custovic beide wedstrijden kan aanvatten met een volledig fitte selectie, op de langdurig geblesseerde Rajsel na. Ook Michiel Jonckheere traint intussen weer voluit mee en hervat volgende week wellicht bij de beloften. Zarko Tomasevic zal er tegen Mechelen niet bijzijn. Hij pakte in Charleroi zijn vijfde gele kaart van het seizoen. 

Michiel Jonckheere traint weer voluit met de groep