Fandag: zondag 8 juli

19 jun 2018 | Supporters

Vanavond spelen de Rode Duivels hun uitzwaaiwedstrijd tegen Costa Rica. De WK-gekte komt stilaan op gang. Volgende week maandag zwaaien de deuren van de Wellington Renbaan open voor de eerste groepsmatch tegen Panama. Het WK op groot scherm is trouwens ook een organisatie van KV Oostende.
Maar, intussen blijft de club uiteraard ook volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. Deze week hoopt Hugo Broos nog enkele transfers officieel af te ronden – “Soms kan het even op zich laten wachten als het om de laatste punten en komma's gaat. Maar onze fans moeten weten dat we enkel communiceren als de handtekeningen op papier staan. Dan pas is de transfer rond. Speculatie is voor de media, maar we kunnen wel zeggen dat we er bijna zijn”. 
Volgende week dinsdag is het woord dan aan onze kersverse trainer Gert Verheyen. Om 10.00 u roept hij op de Schorre zijn spelersgroep bij elkaar voor een eerste training. Daarna volgen al snel de eerste oefenwedstrijden en na de stage in Nederland hebben we op zondag 8 juli weer onze jaarlijkse fandag op de Oostendse Zeedijk.
“Het belooft opnieuw een prachtige dag te worden en het mooie weer hebben we alvast besteld,” aldus Algemeen Directeur Patrick Orlans. “Het is mijn eerste fandag als voorzitter dus ik kijk er wel naar uit,” aldus voorzitter Peter Callant.

Het volledige programma van de fandag ziet er als volgt uit:

14.00 – 15.30 – Signeersessie spelers
16.00 – 16.45 u: Rafting met de spelers
17.10 – 17.30 u: Spelersparade op de Zeedijk
17.30 – 18.15 u: Spelersvoorstelling op podium
18.15 – 19.00 u: Muzikaal optreden

Noteer ook alvast zaterdag 21 juli in jullie agenda. Op de Nationale Feestdag ontvangen we om 16.00 u het Griekse OFI Kreta voor onze galawedstrijd. De Griekse subtopper degradeerde enkele jaren geleden omwille van financiële perikelen naar de lagere klassen, maar is dit seizoen weer terug op het hoogste niveau. Ze willen hun plaats in de Griekse subtop weer innemen en ze zijn dus een ideale waardemeter voor ons wèreldploegsje één week voor de competitiestart. Én wat meer is, de inkom voor onze abonnees is gratis.

De kalender voor de nieuwe competitie is dan weer morgen bekend ! 

Ook dit jaar wordt het weer plonsen op de fandag