Fandag was andermaal groot succes !

09 jul 2018 | Supporters

De fandag op de Zeedijk van Oostende was opnieuw een schot in de roos. Op een fantastische zomerdag kwamen duizenden bezoekers langs om handtekeningen te verzamelen van hun helden. Tijdens de spelersvoorstelling werden de spelers alvast luidkeels toegejuicht. 

Om 14.00 u stipt zaten de spelers klaar om te signeren en te poseren en dat verspreid over de verscheidene sponsorstanden. De nieuwe spelers werden druk gesolliciteerd, maar ook voorzitter Callant en de nieuwe trainers konden op veel belangstelling rekenen. De spelers waagden zich ook even aan de verscheidene spelletjes die onze sponsors in petto hadden. Wout Faes zette zijn beste danspasjes voor op de stand van energiepartner Elindus, andere spelers trapten een balletje samen met enkele supporters.


Om 15.30 u ging het richting strand waar de nieuwe shirts officieel werden gedoopt door middel van een heuse rafting in de zee. Dat leverde spectaculaire beeldjes op en sommige spelers zaten zelfs meer in het water dan in de boot ...

Na het raften trok de hele groep via gocarts langs de Zeedijk en dat ze hierbij veel bekijks hadden, is een understatement. Ze maakten van de gelegenheid gebruik om leuke gadgets uit te delen aan de fans. Ook onze intussen al traditionele zomerkrantjes van 'Het Nieuwsblad' waren duidelijk in trek.


De fandag werd vervolgens afgesloten met een optreden van de Partytroopers en een spelersvoorstelling. Het was een eerste, leuke kennismaking met de nieuwe spelers. Wout Faes was al één en ander gewoon van bij Anderlecht, maar een fandag op de Zeedijk vond hij toch indrukwekkend. De nieuwe doelman Fabrice Ondoa sprak dan weer zijn ambitie uit: "we gaan voluit voor Play-off 1!". Het slotakkoord was voor onze Oostendse jonkie Jelle Bataille. Die volgt niet alleen vader Kurt op als voetballer bij KVO, maar ook als entertainer. Jelle bewees dat hij de 'Vismarkt' helemaal van buiten kent en onze fans deden gretig mee. Het was het einde van een geslaagde fandag op een prachtige zomerdag in Oostende.