Eerste verlengingsdag zit erop

16 apr 2019 | Supporters

Op maandag 15 april ging de voorrangsperiode voor KVO-abonnees van start. Nog voor de dienst ticketing de deuren opende, stonden er een aantal loyale supporters aan te schuiven om hun abonnement voor volgend seizoen te verlengen.

Na een sportief minder briljant seizoen blijven zij de club trouw. Want ook zij zijn er allemaal van overtuigd: " ‘t Is mor èèn an de zèè, tis KVO". 
“Al 60 jaar kom ik naar KVO. Samen met onze kliek van 8 supporters hebben we onze vaste plaats in de C-tribune. Ik kom vandaag mijn abonnement verlengen, omdat ik er volgend seizoen ook wil bij zijn. Ik ben dan ook zeer hoopvol. Zelfs al ging het met de ploeg minder goed dit seizoen. Ik zal altijd naar KVO blijven komen. De ambiance is hier magnifiek,” zegt Johan uit tribune C2.
“Ik wil met het oog op volgend seizoen zeker zijn van een mooi zitje in de tribune. Volgend seizoen verhuis ik samen met 10 andere supporters van de E-tribune naar de C-tribune. We verhuizen van tribune, omdat we graag in de sfeer willen opgaan van de C-tribune. Het liefst willen we ook volgend seizoen dicht bij elkaar zitten, daarom ben ik er als één van de eersten bij. We leerden elkaar kennen in de tribune op KVO en door de jaren heen zijn we een hechte bende geworden. Samen naar het voetbal kijken en genieten van een pintje tijdens de rust. Ook volgend seizoen zijn wij van de partij.” voegt Geert eraan toe.

Een videoverslag van de start van de abonnementencampagne vind je hier terug.

De voorrangsperiode voor abonnees loopt nog tot en met 12 mei. Vanaf 179 euro kan jezelf al verzekeren van een plaatsje in onze prachtige Versluys Arena. Meer info over de abonnementencampagne vind je hier
Bedankt aan alle supporters die hun abonnement al verlengd hebben. Jij bent er toch ook bij volgend seizoen? Want 't is mor èèn an de zèè !