Drukke dag in de Versluys Arena

27 sep 2017 | Supporters

Het werd een drukke dag vandaag in de Versluys Arena. Niet alleen trainde de spelersgroep uitzonderlijk in het stadion, er stonden ook enkele fotoshoots gepland.

In de maand september ziet een selectie er vaak al helemaal anders uit dan begin juli, wanneer de officiële ploegfoto’s steevast worden genomen. Daarom besloten we ook maar meteen een nieuwe ploegfoto te nemen, met daarop ook nieuwkomers Gano, Bjelica en Vanhamel. Even leek het alsof de spelers de verkeerde kant uitkeken, maar dat was natuurlijk bewust gedaan om de aandacht te vestigen op onze nieuwe rugsponsor Accent Interim én op de verlenging van onze sponsor Holiday Suites.

Andere kant, jongens !
Na de officiële ploegfoto was het tijd om naar de Nicolas Feuillatte-spektakelzaal te trekken. Daar konden de stijlvolle pakken van Barutti en de elegante schoenen van Catwalk  onze spelers bekoren. En wiens verjaardag mochten we vieren ... ?

Wiens verjaardag vieren we?
Dan de vertrouwde wedstrijduitrusting aantrekken ... Even poseren alsof je net een doelpunt hebt gescoord, voor Zinho Gano is het dit seizoen een evidentie want met zes goals prijkt hij bovenaan in de topschuttersstand.


Nadat onze fotografen Nick Decombel, Rudy Declerck en Martin Defour alles op de gevoelige plaat hadden vastgelegd, was het tijd om te presteren daar waar de voetballers zich toch het meest comfortabel voelen: op de grasmat.
Adnan Custovic had tussen 16.30 u en 18.30 u een stevige oefenstonde in petto voor zijn mannen. Zaterdag trekt ons weireldploegsje richting Kortrijk en Custovic liet alvast niets aan het toeval over. “Dat wordt een zeer belangrijke wedstrijd en we willen ons honderd procent voorbereiden op dat treffen,” zo klonk het.
Na de training werden de banden verder aangehaald tijdens een gezellig etentje op de Zeedijk van Oostende. “Een etentje zorgt voor een gezellige sfeer, spelers praten met elkaar, dat kan alleen maar de groepssfeer ten goede komen,” zo besluit Adnan Custovic.