Doelpuntenloos gelijkspel voor beloften

03 dec 2018 | Sportief

Een jonge beloftenploeg speelde maandagavond uitzonderlijk in de Versluys Arena. De troepen van Andy Vervenne kwamen niet verder dan 0-0 tegen STVV, bij KVO speelde testspeler Tom De Sutter één helft mee.

KVO kwam aan de aftrap met tien jonge snaken én met Tom De Sutter in de spits. De Sutter heeft momenteel geen contract bij KVO, maar is administratief wél aangesloten waardoor hij ook kan meespelen met de beloften. Het was van vorig seizoen geleden dat hij nog in actie kwam dus om het risico op blessures miniem te maken, speelde hij slechts één helft mee. Daarin kreeg de Bruggeling één doelkans, maar de Limburgse doelman was eerder op de bal. "Het was leuk om terug op het veld te staan tijdens een wedstrijd, maar ik voelde natuurlijk wel dat het al een tijdje geleden was," aldus De Sutter. Ook STVV kreeg één kans op een doelpunt, maar de bal van de Truiense aanvaller werd van de lijn gekeerd.

In de tweede helft viel er dan toch iets meer animo te noteren, al waren het wel de bezoekers die de betere kansen bijeen voetbalden. Zo kreeg KVO twee keer de hulp van het doelhout en werd een wenkende kans wild over getrapt. Daartegenover kon Mbye namens KVO een knappe aanval net niet afronden.
Uiteindelijk moesten onze jongens zich dus tevreden stellen met een doelpuntenloos gelijkspel en op basis van de kansen was men daar best tevreden mee.

Opstelling: De Bie, Belesi, Vancutsem, Gashi (Bekili), Seurynck, Roelandt, Lufira (Wembankoy), Mbye (Dewaele), Morina, Peremans, De Sutter (Wuyts).

"Ik ben blij om nog eens een wedstrijd te hebben gespeeld," aldus Tom De Sutter