Beloften verliezen zwaar op STVV

08 mei 2019 | Sportief

De laatste wedstrijd van het seizoen draaide voor de Kustboys uit op een zware nederlaag op het veld van STVV dat met 5 spelers uit de A-kern aan de aftrap kwam. Het werd 5-0.

Nog voor de wedstrijd goed en wel begonnen was stond KVO al 2 goals in het krijt want na 3 minuten ging doelman Jordy Schelfhout in de fout waardoor Balongo eenvoudig kon scoren. Amper 1 minuut later viel een afgeblokt schot voor de voet van diezelfde Balongo die er 2-0 van maakte al hing er wel een buitenspelgeurtje aan vast. KVO stond dus meteen al voor een schier onmogelijke opdracht. Toch ging KVO er met volle overtuiging tegenaan en Blerind Morina verschalkte bijna de thuisportier op een vrije trap. Net over het halfuur werd Blerind Morina net voor de zestien zwaar onderuit gehaald maar de ref liet tot eenieders verbazing verder spelen. In het slot van de eerste helft besloot Bryan Wuyts nog voorlangs.

In het begin van de tweede helft dreigde Bolonga tot 2 keer toe maar net over het uur tekende hij toch voor een derde goal. Toen 2 minuten later Lathouwers er 4-0 van maakte, was de kous helemaal af. KVO dreigde in de tweede helft met een kopbal van Pie Bekili en een schot van Blerind Morina maar scoren zat er niet in. In de slotfase trapte Vandersmissen nog een penalty tegen de netten en stonde de forfaitcijfers op het scorebord.

KVO speelde met: Jordy Schelfhout, Blerind Morina, Sami Djadi (46' Basiru Mbye), Marvin Dewaele, Joseph Wembankoy (63' Hassan Özkan), Pie Bekili, Alain Lufira, Louis Gabriel (67' Vic Seurynck), Dylan Wuyts, Mehdi Sakani (Albion Gashi) en Bryan Wuyts.