Beloften verliezen ondanks sterke prestatie van Moeskroen

Beloften verliezen ondanks sterke prestatie van Moeskroen

Gisteren speelden onze beloften een thuiswedstrijd tegen Moeskroen. De youngsters van Kurt Bataille verloren de wedstrijd onder toeziend oog van Kåre Ingebrigtsen met 2-4.

Moeskroen startte met een onuitgegeven elftal aan de wedstrijd, de bijna volledig vernieuwde ploeg bracht mooi voetbal op de mat. Het tempo was zeer hoog en daar hadden onze youngsters het aanvankelijk moeilijk mee. Na 7 minuten wist Moeskroen een eerste keer te scoren via een hoekschop. Na 16 minuten, het moment dat KV Oostende in de wedstrijd kwam, werd het 0-2 door een misverstand in onze verdediging.

Daarna creeërden onze beloften verschillende mooie kansen, Banda werkte rond de 35ste minuut de 1-2 tegen de touwen. Net voor rust was er nog een reuzekans op de 2-2, maar de paal bracht redding voor Moeskroen.

In de tweede helft was het opnieuw KV Oostende die sterk begon en verschillende kansen bij elkaar voetbalde. Na een verdedigende fout was het wel Moeskroen die de bal opnieuw tussen de palen kreeg, 1-3. KVO Zette nadien alles op een terugkeer en wist via Mbye de 2-3 te scoren. Enkele minuten later kon het al 3-3 zijn maar KVO bleef morsen met de kansen. Moeskroen scoorde 4 minuten voor het einde nog de 2-4.

Ondanks de uitslag blikt coach Bataille tevreden terug op de partij, het tempo was hoog, er werden veel kansen gecreeërd en de juiste spirit was er.

Opstelling: Schelfhout, Mazbouh, Tanghe, Sané, Bekili, Onraet (45' Mbye), Ameele (80' Luyckx), Morina, Loucini (70' G. Tanghe), Banda, Amassihohu.