Beloften stoten door naar volgende bekerronde

10 okt 2017 | Sportief

Onze beloften speelden tegen KV Kortrijk hun laatste van 3 bekerwedstrijden in de poulefase  , waarbij KVO aan één puntje genoeg had om zich te plaatsen voor de 1/8 finales.

Zonder de geschorste Ozkan en onze jonge internationals D'Haese en Bataille, beiden zaterdag nog actief met de nationale ploeg, op de bank, kwam KV Kortrijk op voorsprong toen een vrije trap rechtstreeks werd binnen getrapt. 
In de tweede helft moest KVO uit een ander vaatje tappen en Ibrahima Bah lukte al snel de gelijkmaker. KVO bleef echter moeizaam spelen en KVK klom opnieuw op voorsprong. Bijna was KVO helemaal uitgeteld, maar een Kortijkzaak besloot voor een leeg doel naast. 
Na de inbreng van de jonge internationals Bataille en D'Haeze kantelde de wedstrijd in het voordeel van KVO. Bah scoorde zijn tweede van de avond en net voor affluiten lukte Wuyts zelfs de winninggoal. Zo boekt KVO een moeizame zege, maar stoot het wel door naar de volgende ronde van de beker. 

Opstelling

De Bie – Peremans – Bushiri – Van Cutsem – Van Der Heyden – Canda – Grymonprez (67’ Bataille) -  Carels (82’ Sakani) - Gashi (64’ D’Haese) - Ndenbe (26’ Wuyts B.)