Alle info over tickets en abonnementen vind je hier

04 jan 2018 | Supporters

Maandag 15 april is het zover! Dan start de abonnementenverkoop voor het seizoen  2019-2020.  Onder het motto “ ‘t Is mor èèn an de zèè” trapt KVO zijn abonnementencampagne voor volgend seizoen op gang.
Kom jij uus wèreldploegsje ook volgend seizoen aanmoedigen? Dat kan al voor € 179 of slechts € 8,95 per wedstrijd. Koop jouw abonnement online of op onze dienst ticketing en verzeker jezelf van een plaatsje in onze prachtige Versluys Arena.

HOEVEEL KOST EEN ABONNEMENT?

KVO pakt volgend seizoen seizoen alweer uit met met één van de goedkoopste abonnementen in 1A.
Vanaf € 179 kan je jouw KVO-abonnement voor het seizoen 2019 - 2020 aankopen. Dit komt neer op slechts € 8,95 per wedstrijd. (Play-Off 1 zit niet inbegrepen in deze unieke abonnementsprijs, Play-off 2 wél). De abonnementsprijzen per tribune vind je hier terug: 

Let wel: Studentenabonnement enkel op vertoon studentenkaart in de dienst Ticketing.

WANNEER KOOP JE JOUW ABONNEMENT?

Voorrangsperiode (15 april - 12 mei)

De voorrangsperiode gaat van start maandag 15 april tot en met zondag 12 mei.
In deze periode heeft elke KVO-abonneehouder van afgelopen seizoen (2018-2019) de kans zijn eigen plaats in het stadion te behouden voor het seizoen 2019-2020. Wie niet verlengt binnen deze periode loopt het risico dat zijn/haar plaats in het stadion tijdens de vrije verkoop aan een nieuwe abonnee wordt toegekend.

Verplaatsingsperiode (13 mei - 19 mei)

Ben je abonnee maar wil je volgend seizoen een ander plekje? Dat kan! Abonnees die hun zitplaats willen inruilen voor een ander zitje in de tribune kunnen dit aanvragen van maandag 13 mei t.e.m. zondag 19 mei. Je kunt ook tijdens de voorrangsperiode jouw abonnement verlengen en dan tijdens de verplaatsingsperiode een ander zitje kiezen (mits betaling toeslag indien je bvb. verandert van de C naar de D).

Vrije verkoop (vanaf 20 mei)

De vrije verkoop van de abonnementen start maandag 20 mei. Nieuwe abonnees kunnen vanaf dan hun nieuw abonnement zowel online als op de dienst ticketing aankopen.

! Het verlengen/aankopen van jouw abonnement kan vanaf maandag zowel online als op de dienst ticketing van KVO (Leopold Van Tyghemlaan 62, 8400 Oostende), tijdens de openingsuren !

HOE KOOP JE JOUW ABONNEMENT?

1) In de dienst Ticketing tijdens de openingstijden: 

Maandag 14u - 17u
Dinsdag 10u - 17u
Woensdag 10u - 17u
Donderdag 10 - 19u
Vrijdag 10u - 17u
(+ tijdens wedstrijddagen 10u - 12u) OF

2) Online. Let wel: één abonnement per account. Heb je geen account? Registreer je dan snel ! 
Lukt het niet om jouw abonnement online te verlengen? Raadpleeg ons stappenplan ! 

IN WELKE TRIBUNE KOOP JIJ JOUW ABONNEMENT?

C-Tribune
De C-tribune – en dan vooral vak C2 – is een sfeertribune. Hier wordt rechtgestaan, gesprongen, gedanst en vooral gezongen. De C2 is het episch centrum van de ambiance. Houd er dus rekening mee als je hier een abonnement koopt.

D-tribune
De D-tribune is een 100 % KVO-tribune met trouwe supporters van verschillende leeftijden. Het is – op de hoofdtribune na – de enige tribune langs de lange zijde van het veld.

E-tribune

de E-tribune wordt omgedoopt tot een actietribune voor de neutrale voetballiefhebber. Gedurende het seizoen zullen er in deze tribune gerichte fanacties ( bijvoorbeeld Dag van de toerist, Dag van de sportclub, ...) gehouden worden om de neutrale voetbalfans te laten proeven van voetbal aan zee in de Versluys Arena.
Huidige abonneehouders uit de E-tribune kunnen als alternatief kiezen voor een plaats in de tribune D 1, 2 of 3. De abonnees die dit wensen, kunnen een abonnement in de D-tribune kopen voor dezelfde prijs van een abonnement in de E-tribune. (dit voordeeltarief is enkel geldig voor het seizoen 2019 - 2020).
Wil je in de E-tribune blijven? Ook dat kan natuurlijk.

B-tribune
Vanuit de nieuwe hoofdtribune heb je een prachtig zicht op het veld.

VOORDELEN ALS ABONNEE:

- Altijd zeker van jouw plekje, ook op topwedstrijden;
- € 20 rechtstreekse korting op abonnementsprijs voor abonnee 2018-2019 (t.e.m. zondag 19 mei);
- Vanaf € 8,95 per wedstrijd naar KVO;
- Galawedstrijd inbegrepen in abonnement;
- KVO-chequeboek en veel andere kortingsbonnen;
- Leuke persoonlijke verrassing bij de start van het seizoen
...

JIJ BENT ER TOCH OOK BIJ VOLGEND SEIZOEN? WANT 'T IS MOR ÈÈN AN DE ZÈÈ !