Aleksandar Bjelica bezoekt Playing For Succes

30 nov 2017 | Supporters

Playing for succes is ondertussen aan zijn 5de sessie van dit schooljaar toe en zoals elk seizoen komt er ook eens een speler langs op zo'n namiddag.
Om de leerlingen hun Nederlands te leren schrijven en spreken, mogen de leerlingen in de les elk 3 vragen voorbereiden en instuderen. Het was Aleksandar Bjelica die met veel plezier plaats nam in de interview stoel.

Vragen zoals “Wat zou je doen als je geen voetballer was?” en “Waarom zou jij de gouden schoen moeten winnen?” kwamen aan bod. Tijdens de sessie liep er nog een onverwachte gast binnen. Zinho Gano die net aanwezig was in het stadion, wou ook graag nog even goeiedag zeggen tegen de kinderen en begeleiders.

Uiteraard maakten ze na het interview ook graag tijd om foto’s te nemen en handtekeningen te zetten.

Wat is Playing for Succes?

Playing for Success (PfS) is een project dat kinderen van het 4e t.e.m. het 6e leerjaar samenbrengt in de inspirerende omgeving van een sportstadion. Net zoals bij diverse andere clubs uit de Jupiler Pro League, wordt dit project ook georganiseerd in het Versluys Arena bij KV Oostende.

De deelnemende kinderen die het om diverse redenen moeilijker hebben op school, worden in een nieuwe leeromgeving samengebracht. Die omgeving wordt een extra motivatiebron om de achterstand in te halen.
Tijdens deze sessies proberen wij de kinderen er ook op te wijzen dat 'gezond leven' belangrijk is. Wij bieden hen dan ook een gezond vieruurtje aan.
Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze fruitsponsor Tanghe Wim, Groothandel in groeten & Fruit.