Afbraakwerken denderen verder, officiële vergunning voor E-tribune

Ook vandaag raast de afbraaktrein verder door het Albertpark. Nadat gisteren de G-tribune werd ontmanteld en de zitjes van de A-tribune verwijderd, startten vandaag de eerste sloopwerken. Zo gingen het gewezen Onthaal én de kleedkamers onherroepelijk tegen de vlakte. Later deze week volgen dan de tribunes en de Club 31. 
Ook de VIP-tent naast de Club 31 werd ontmanteld, net als het dak van de A-tribune. Morgen volgt ook het dak van de G-tribune. 

het oude Onthaal en de kleedkamers moesten eraan geloven
Ontmantelen van de VIP-tent

Vandaag raakte ook bekend dat het College van Burgemeester en Schepenen ook de bouw van de nieuwe E- tribune officieel heeft gegund. “Het ontwerp vormt een architecturaal geheel met de hoofdtribune en het techniekgebouw," aldus schepen Kurt Claeys op zijn website.
"De nieuwe tribune E heeft een capaciteit van 1413 zitplaatsen. 793 voor de KVO supporter en 620 voor supporters van de bezoekende ploeg. Het geheel oogt mooi en uniform wat uiteraard ook de buurt ten goede komt”: aldus de schepen.
Onderstaande visual, die we eerder al bekend maakten, toont aan dat de nieuwe E-tribune mooi zal worden verbonden met de nieuwe hoofdtribune.