ROLSTOELGEBRUIKERS OOK VAN HARTE WELKOM IN DE VERSLUYS ARENA

Onder het motto 'Iedereen KVO' verstaan we uiteraard ook 'Iedereen welkom bij KVO'. Daarom zetten we even onze fel verbeterde accommodatie voor rolstoelgebruikers in de kijker.

Tot vorig jaar konden onze supporters in een rolstoel plaatsnemen voor de oude B-tribune. Dit klein platform bood niet het nodige aantal plaatsen aan en facilitair was er dan ook weinig voorzien. Daarom besloten wij tijdens de verbouwingen van de Versluys Arena ook deze infrastructuur op te waarderen, zodat ook rolstoelgebruikers in dezelfde omstandigheden kunnen genieten van de wedstrijd!

PLAATSEN

Wij voorzien in totaal 85 rolstoelplaatsen. Deze zijn gelegen voor onze nieuwe hoofdtribune. Verder zijn er bij onze bezoekende supporters ook 14 plaatsen voorzien (boven de D7-D8-D9 tribune).

TOEGANG TIJDENS WEDSTRIJDEN

Rolstoelgebruikers kunnen probleemloos langs poort 2 en poort 8 naar binnen. Deze poorten staan ook duidelijk aangegeven in en rond het stadion.  Rolstoelgebruikers kunnen plaatsnemen voor de hoofdtribune en zitten dus letterlijk op de eerste rij bij KV Oostende. Als ze volledig tegen de muur van de tribune staan, zijn ze ook beschut tegen de regen.

TOEGANG TIJDENS DE WEEK

Tijdens de week is de fanshop/dienst Ticketing ook altijd toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ze kunnen binnenkomen via poort 2, verder gaan achter de C-tribune om dan via onze kantoren naar de fanshop/dienst Ticketing te rijden.

EXTRA LIFTEN

Op KVO bieden wij ook enkele extra faciliteiten aan voor rolstoelgebruikers. Zo is er in de 'New Club 31' van de Versluys Arena een speciale lift voorzien voor rolstoelgebruikers. Dus kunnen ook zij genieten van een frisse Maes Pils bij Chaf!

Verder is er ook een speciale lift voorzien om toegang te krijgen tot het businessgebouw (indien er geopteerd wordt voor een business-pakket). Bij deze lift hoeft u enkel de steward aan de lift aan te spreken om de lift ook te kunnen gebruiken.

De Filou Bierstraat is na de wedstrijd ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Hiervoor rijden zij binnen via de hoofdingang (poort 5) waar ze de lift kunnen nemen.

TOILETTEN

Er zijn 6 toiletten voorzienin het Buro Modern Business center, onder de C1-tribune (op de hoek met de New Club 31), in de New Club 31 en in de Filou Bierstraat, in de VIP Zalen en bij de E-tribune.

ABONNEMENT

Wij bieden rolstoelgebruikers een betalende plaats aan voor € 129,-  in onze Versluys Arena. Dit kan op vertoon van het attest van invaliditeit (RIZIV. Indien de rolstoelgebruiker een begeleider nodig heeft, kan hij deze gratis meenemen.

LOSSE KAARTEN

Losse kaarten zullen beschikbaar zijn zolang de plaatsen niet uitverkocht zijn aan abonnees. Dit volgens hetzelfde principe als bij het abonnement: de rolstoelgebruiker betaalt, begeleider mag gratis.

INFOPUNT

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kan u mailen naar community@kvo.be